Тања Савић живи у карингтонки

Агенције
Тања Савић живи у карингтонки

Иако је рекла да је у Аустралији живјела од дјечијег додатка, Тања Савић је окренула нови лист, па је по доласку у Србију одлучила да живи на високој нози, а у прилог овом закључку говори то што је изнајмила кућу на Бежанијској коси коју ће плаћати 1.200 евра мјесечно, пишу српски медији.

Пошто је сада повремено одвојена од супруга Душка и синова Максима и Ђорђа, Тања није губила вријеме, већ се одмах дала у потрагу за кућом у којој би њена породица живјела након што дође из Аустралије. Уз помоћ пријатеља Тања је пронашла кућу са великим двориштем у елитном крају Бежанијска косе, гдје се налазе луксузна здања која зову још и "карингтонке".

У жељу да свако има свој кутак, пјевачица се одлучила за кућу која има више соба јер намјерава да упосли дадиљу која ће бринути о дјеци, а с обзиром на то да јој је фамилија велика, добро ће доћи још једна или двије просторије вишка за родбину и пријатеље, који ће их редовно посјећивати. Тања није жељела да одсједне код својих родитеља у Радинцима надомак Смедерева већ је из практичних разлога изнајмила стан у Београду само на мјесец да би могла лакше и брже да заврши све обавезе које је себи задала.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана