Тања Савић нема пара за скупу кирију

Агенције
Тања Савић нема пара за скупу кирију

Тања Савић иселила се из изнајмљене виле на Бежанијској коси у којој је са супругом Душаном и синовима Ђорђем и Максимом живјела двије године јер за њу више не може да издваја 1.500 евра мјесечно.

Пјевачица је, како пишу српски медији, у понедјељак ујутру с породицом отпутовала за Аустралију, а у међувремену је отказала кућу да се не би излагала непотребним трошковима. С обзиром на то да јој је обим посла знатно мањи него раније, како сазнајемо, Тања не може више да издваја толики новац за кирију и комуналије, па је одлучила да у априлу, кад се врати у Београд, пронађе јефтинију кућу.

- Тањи је тешко што напушта вилу у елитном делу града јер је емотивно везана за њу, а најтеже јој је због синова пошто им је вртић близу. Њен супруг је разгледао куће које нису много скупе, али тешко је наћи исто тако комфорну а упола јефтинију. Разлог за селидбу је првенствено то што због кирије морају да се стисну на некој другој страни, па им је тешко да себи обезбеде основно за живот. Пошто ће Савићева с породицом у Аустралији провести два месеца, није желела да унапред искешира 3.000 евра за кућу у којој неће боравити за то време - открива извор близак пјевачици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана