Тања Савић измислила развод ради маркетинга

Агенције
Тања Савић измислила развод ради маркетинга

Пјевачица Тања Савић, измислила је да се разводи од мужа Душана Јованчевића због маркетинга, који јој је преко потребан, пишу медији у Србији.

Након што се послије двије године паузе вратила у Србију из Аустралије, гдје се удала и родила два сина, Максима и Ђорђа, Тања се суочила са озбиљним проблемом у каријери. Њена популарност је ишчезла и пјевачица никако не може да се врати на старе стазе. Снимила је неколико пјесама, али ниједна није постала хит. Прихватила је учешће у шоу-програму "Твоје лице звучи познато", али је ни то није вратило на мјесто гдје је била прије удаје. Због тога се одлучила за стари опробани рецепт - измислити брачне проблеме. Њено окружење тврди да је између ње и Душана све у најбољем реду, али да је развод био једино рјешење које би јој донијело насловне стране.

 - Тања и Душан су се одлучили да глуме јер је певачици драстично пала цена наступа, којих и нема баш много. Неко ју је посаветовао да измисли развод, о чему ће новине писати, и на тај начин покушати да врати популарност. Она је то и урадила. Медијима су обоје дали неодређене изјаве о свом браку, а више се не појављују заједно на местима где има новинара - открива наш извор близак Тањи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана