Тања родитељима не даје ни за лијекове

Агенције
Тања родитељима не даје ни за лијекове

Тања Савић се дефинитивно отуђила од својих родитеља, па им више не даје новац ни за лијекове који су им потребни, јер улаже у каријеру. Како пишу српски медији, пјевачица која је била у жестоком сукобу с мајком Живаном и оцем Станишом због куће коју је хтјела да прода без њиховог знања, недавно се помирила с њима, али су односи остали хладни.

Пјевачица их посјети с времена на вријеме будући да је посвећена мужу и дјеци, али и каријери у коју је уложила много новца. Њена мајка Живана Савић каже да се каје што је за своју кћерку говорила да је лажов и лош човјек.
- Чујем се редовно с Тањом. Нисмо се нас две много свађале. Човек понекад плане у незгодном тренутку, али сад је међу нама све у реду. Кајем се због неких ствари, али такав је живот. Углавном се чујемо викендом, а некад се и посећујемо - рекла је Живана. Она тврди да пјевачица њој и супругу не шаље новац за лијечење иако су тешко болесни.

- Имам проблема због повишеног шећера и притиска. Имам одређене лекове и терапије и све сама финансирам, без Тањине помоћи. Не може она то да ми плаћа јер има своју породицу и много новца улаже у свој посао. Ћерка нам већ годинама не даје паре, нити јој ми тражимо - казала је Живана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана