Таблоид сахрањује Aнђелину

Агенције
Таблоид сахрањује Aнђелину

Лос Aнђелес - Нови у низу невјероватних трачева о глумици Aнђелини Џоли - наводно ће умријети ако ускоро не добије нову јетру, јављају агенције.

Она је омиљена мета таблоида, који сваких неколико дана "откривају" неки детаљ везан за њен приватни живот, углавном језиве природе.

Читали смо како Aнђелина не једе, већ само пије кашичицу уља од кокоса дневно, како осваја мушкарце црном магијом, како дјецу не виђа, а и кад их види, само урла на њих... Списак трачева објављених о оскаровки практично је бескрајан.

Њена тежина такође је често тема новинских наслова, а према најновијем трачу, Aнђелина је спала на 43 килограма, нон-стоп пада у несвијест и треба јој трансплантација јетре, пише "Нешнал енквајерер".

- Енџи је спала на 43 килограма, доживјела је неколико колапса, и љекар јој је саопштио да болује од хепатитиса Ц, који је вјероватно 'закачила' током младости када је експериментисала са дрогама - пише тај таблоид познат по провокативним насловима.

- Умријеће, ако јој под хитно не пронађу компатибилног донатора за трансплантацију јетре - прогнозира "Енквајерер".

Џолијева и њен партнер Бред Пит углавном се занимају филмким пројектима и старањем о шесторо дјеце, па ријетко коментаришу свој приватни живот.

Ипак, прије двије године су тужили један британски таблоид због прича о раскиду, па претпостављамо да "Енквајерер" чека слична судбина због ове приче.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана