Светлана преварила Београђанку за новац

Aгенције
Светлана преварила Београђанку за новац

Вера Стојановић из Београда тврди да јој Светлана Копривица илити Мис Светлана дугује 10.000 евра. Учесница "Фарме", према причи ове Београђанке, још 2010. године је од ње позајмила паре и до данас их није вратила. Договор је био да Светлана дуговање измири за 12 мјесеци, и то без камате, али она то није учинила, пишу српски медији.

- Светлана ме је молила да јој позајмим паре јер је у тешкој ситуацији. Знала је да имам новац јер смо продали стан. Отишла сам до банке и подигла 10.000 евра. Дала сам јој позајмицу без камате и само сам је молила да ми врати новац за годину дана јер морам да школујем децу - каже Вера, која  показује уговор што су том приликом склопиле.

- Веровала сам јој јер је радила на телевизији. Мислила сам да она као новинар неће да ме превари. Данас немам ни за хлеб. Ослабила сам 27 килограма од стреса.

Наша саговорница је Мис Светлану упознала преко унуке, која је била модел у њеној агенцији. Редовно прати "Фарму", али нема лијепе ријечи за свог дужника.

- Њу треба избацити с "Фарме". Не знам како је није стид да лаже колеге и тврди да је из адвокатске породице, а то није истина - открива Вера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана