Сузана Манчић: Брунцликова и ја смо прве уградиле силиконе

Агенције
Сузана Манчић: Брунцликова и ја смо прве уградиле силиконе

Сузана Манчић као млада патила је за великим грудима, па је у брусхалтере убацивала ватице, улошке, сунђерчиће, најлон чарапе... А онда је 1984. године на Зорици Брунцлик примjетила бујно попрсје. Одушевила се. И одмах на њену препоруку запуцала у Минхен, гдjе је уградила силиконе. Тада је имала 28 година. Данас са 56 њене груди су и даље пуне и чврсте.

- Од наших певачица Зорица је прва имала силиконе. Биле смо заједно на турнеји, скупила сам храброст и испитивала сам је где је урадила, како, да ли је болело, колико кошта... Она ми је све објаснила и успела је да ме убеди да и ја посетим хирурга. Дала ми је контакт, упутства и већ сутрадан села сам у свој жути „голф" и отишла на клинику у Немачку. Урадила сам прегледе, а онда и операцију. Зарађени хонорар дала сам за сисе! Кад су ми скинули завоје и кад сам видела своје гломазне, подигнуте и чврсте груди, наглас сам рекла: „Зорице, хвала ти!" - открива Манчићка.

Сузана је, иначе, прексиноћ промовисала своју аутобиографију „Неукротиво срце", у којој је изнијела многе занимљиве детаље из живота, па и причу о силиконима. Описала је ситуацију када је, двадесет година након уградње силикона, отишла на контролу у једну клинику у Београду: „Доктор ме погледао ултразвуком и ускликнуо: ‘Ал’ га је оправио Немац, свака част! ‘„

Искористила сам Симеона да плати промоцију!

Иако су Сузана и њен драги Симеон Оцомокос раскинули прије три мјесеца, он је дошао на промоцију њене књиге.

- Страшно ме је изнервирао, два месеца се нисмо видели и сад ту нешто глуми. Па он је све ово платио (смијех)! Дозволила сам Симеону само да плати промоцију, а да ли ће пасти помирење, видећемо како се покаже - рекла је Сузана.

Саша Поповић се пали на моје груди!

Давних осамдесетих Сузана је с Надом Топчагић, њеним тек венјчаним супругом Злајом и Слатким грехом била на турнеји у Црној Гори. Једном су играли масних фота на плажи. Злаја је предложио да женске скину мајице и покажу груди.

- Разголитила се Нада, али кад сам ја показала своје попрсје, Саша Поповић је зинуо и занемео. И дан-данас кад ме сретне, каже ми да имам најлепше груди - открила нам је Сузана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана