Супруга забранила Шабану дружење са Хасаном Дудићем

Агенције
Супруга забранила Шабану дружење са Хасаном Дудићем

Гордана, супруга пјевача Шабана Шаулића, тражила је од њега да престане да се виђа са Хасаном Дудићем јер лоше утиче на њега. Она сматра да су читава медијска бука и скандали почели од тренутка њиховог свакодневног виђања.

- Бесна је јер бивши боксер стоји иза сусрета њеног супруга са младом певачицом Ивоном Неговановић Цуцом, с којом се Хасан дружио у ријалитију. Пре него што је Хасан због проблема са леђима изашао из ријалитија “Парови”, Гоца је после много времена озбиљно разговарала са Шабаном и рекла му да јој смета што се дружи са Дудићем - рекао је извор близак пјевачевој супрузи.

Додао је да је тражила  да престане да га виђа и зато што је Хасан био добар са Цуцом у “Паровима”, иако је рекао да ће све рећи о њој што зна. По престоници се причало још пред почетак ријалитија у којем су учествовали Хасан и Цуца, да је  Цуца припријетила Дудићу да уколико је прозове у ријалитију, да му неће остати дужна и да ће Гордана тек онда да схвати ко је он у ствари, што је вјероватно један од разлога зашто је Дудић био суздржан према Цуци.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана