Стојковић бацао хиљадарке на музику

Агенције
Стојковић бацао хиљадарке на музику

Познати голман Владимир Стојковић очигледно је задовољан резултатима које је постигла репрезентација Србије на утакмицама, те је у недјељу увече славио са својим пријатељима и на пиће потрошио 100.000 динара.

Поред тога, што се пило колико се хтјело, Стојковић је све вријеме частио музику, па је Миа Борисављевић од познатог голмана добила око 1.000 евра за неколико отпјеваних пјесама.

- Скупа пића су се само точила, а он се лудо забављао са друштвом. Тако је само на пиће потрошио око 100.000 динара - изјавио је за медије у Србији извор који се у том тренутку нашао на популарном сплаву и додао да је Стојке музику чашћавао новчаницама од по 100 евра.

- Од раније је познато да је Стојке увек галантан према музици, међутим, сада је сваку песму коју је наручио плаћао по 100 евра. Наравно, Миа Борисављевић му је изашла у сусрет, а њему се није ишло кући ни када је дошло време за фајронт. Тако је укупно дао музици око 1.000 евра, а они су га испоштовали и певали за њега и друштво - додао је овај извор.

На питање да ли се заиста тако добро провео те вечери, Стојке  је кратко одговорио:

- Ма, није тачно. Лажу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана