Стојке се жени по други пут

Агенције
Стојке се жени по други пут

Владимир Стојковић (32) ријешио је да опет стане на луди камен. Послије развода од Бојане Рајић, с којом има сина Лава, голман није изгубио вјеру у брак, па ће засновати породицу с дјевојком Валентином Пуповић (24) из Пљеваља, с којом је у вези годину и по.

 Њих двоје планирају вјенчање на љето, када се Владимир буде вратио из Израела, гдје брани боје фудбалског клуба Макаби Хаифа. До тада његова партнерка би требало да дипломира на Економском факултету у Београду.

- Валентина је често код Стојкета у Израелу. Још се није преселила због обавеза на факултету. Он је још пре годину схватио да је она права особа за њега и недавно је одлучио да с њом склопи брак. Још нису одредили тачан датум, али венчање планирају на лето - открива један голманов пријатељ, а преносе медији у Србији.

- Они се много воле, а што је најбитније, имају разумевања једно за друго кад је посао у питању. Валентину је Лав одлично прихватио и лепо се слажу, што је Стојкету најбитније. Такође су је и његови пријатељи заволели и већ је ословљавају са кумо - завршава Стојкетов другар. Стојковић није одговарао на поруке новинара да  прокоментарише ове наводе.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана