Ставио јој руку на груди, а она добила отказ

mondo.rs
Ставио јој руку на груди, а она добила отказ

Ларен Кук, која ради као тренер кошаркашица у једној америчкој средњој школи, добила је отказ због тога што је на приватни профил на Фејсбуку окачила слику на којој је њен дечко, тренер фудбалског тима, држи за груди. Он је остао у радном односу.

Бизарна вијест стиже из САД, из малог града Покатела, гдје је Ларен Кук добила отказ у једној средњој школи, гдје је била запослена као тренер женског кошаркашког тима, због тога што је на приватни профил на Фејсбуку окачила фотографију на којој је њен дечко, иначе тренер фудбалског тима у истој школи - држи за груди.

Он, Том Херисон, ни на који начин није кажњен, односно задржан је на послу!

Ова прича која стиже из Ајдаха узбуркала је страсти у Америци, гдје је јавност готово неподјељено стала на страну отпуштене Ларен, које је у међувремену већ била скинула слику са Фејсбука, слутећи да би ствари могле да крену по злу.

Кукова је фотографију окачила током љетњег распуста, који је провела са својим драгим, а лоше вијести стигле су јој тек недавно, када је неко злонамеран послао на вријеме "скинуту" слику на школску и-мејл адресу.

Управа школе је одмах уручила отказ тренеру кошаркашке секције, а житељи Покатела и околине сумњају да је фотографију чувао и послао тренер супарничког кошаркашког клуба, са којим Кукова има јак ривалитет.

Лорен није задржана на послу ни послије апела великог броја родитеља, који су били одушевљени начином на који је она радила свој посао.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана