Станојевића супруга варала са фудбалером

Агенције
Станојевића супруга варала са фудбалером

Дан након што је потврдила медијима да ју је претукао супруг Владимир Станојевић Ана Марија Жујовић се огласила поводом спекулација да ју је он напао због невјерства.

- Све и да сам га варала, то није разлог да ме претуче већ треба да изађе из мог живота - рекла је фитнес шампионка у телефонском разговору за једну емисију у Србији.

- Није био само један ударац него више њих, и није било само једно око већ има и са стране модрица - рекла је Ана Марија.

Признала је да му ни она није остала дужна.

- Наравно да сам се бранила, нико неће седети раширених руку да га неко бије. Ударила сам га у пределу главе - рекла је и додала да се на фотографији, која је изазвала велику пажњу медија и јавности, није пућила, већ да јој је усна била разбијена:

- Нисам се пућила, усна ми је разбијена, а имам и силиконе, па изгледа као да сам напућила уста.

Наводно, супружници су се посвађали јер је Влада чуо трачеве да га Ана вара са фудбалером Владимиром Волковим, с којим је прије двије године раскинула вјеридбу. Фудбалер Партизана овим поводом је рекао само да нема коментар уз молбу да га не увлачимо у ову причу и не повезујемо са дјевојком са којом већ двије године није у контакту.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана