Станија: Не волим када је мушкарцу мали

Курир
Станија: Не волим када је мушкарцу мали

Многи су имали прилике да у ТЦ Ушће упознају шармантна Ђовану Нину Палмијери, ауторку и водитељку серије "Сексуално васпитање", која ће почети да се емитује 23. децембра на каналу Фокс лајф. Она је у свом кревету угостила Милана Громилића, Станију Добројевић и Прљавог инспектора Блажу и разговарала с њима о љубавном животу, пише Курир.

И тада је заблистала Станија.

- Не бих остала дуго са дечком којем је мали. Што да будем с неким ко не може да ме задовољи? Циљ секса је незабораван осећај, а ако ту нешто недостаје, у каквом осећају да уживам? - казала је старлета, а публика ју је наградила аплаузом.

И ту није стала. Дала је и објашњење чега се плаши ако би затруднила с оним чији је понос мали.

- Замислите да тај недостатак пређе на сина, а обично се наслеђују такве физичке особине! Не бих то себи могла да опростим! Због тога дајем предност мушкарцима који имају шта да покажу! - истакла је Добројевићева.

Блажа је у једном тренутку почео да се скида и легао је крај Станије.

Вјероватно је пожелио да јој очита лекцију. A Нина је била веома задовољна својим гостима. Aли и српском престоницом.

- Београд је предиван! Заиста се ретко где може наићи на овако љубазне домаћине. И моји гости били су невероватно забавни - нагласила је водитељка и додала да неће да се заустави само на овој презентацији своје емисије:

- Једва чекам да истражим Београд, посебно ресторане. Обожавам храну и желим да пробам све локалне специјалитете! Храна је важан афродизијак, тако да морам да проверим како то функционише у Србији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана