Станија хапсила по улици

Агенције
Станија хапсила по улици

На дан кад је Српска православна црква славила Светог Луку велики број наших познатих личности обиљежио је празник који је у нашу земљу стигао са запада - Ноћ вјештица.

 Познати су се, као и планетарно славне звијезде, седмицама припремали за журке, које су неки организовали у својим домовима, а било је и оних који су отишли на популарна градска мјеста, пишу српски медији. Сви су показали маштовитост у избору маски. Било је ту демона, вјештица, разних филмских јунака. Њихови бројни фанови су коментарисали њихов избор, а титулу најоригиналнијег понио је Никола Роквић, који је од себе направио зомбија којем змија излази из ока. Такав је преплашио све који су га видјели. И друге звијезде биле су оригиналне у изради костима. Драгана Џајић је Ноћ вјештица прославила у Монте Карлу. Она је одабрала да буде жена-мачка која једе миша. Њена другарица, пјевачица Теодора Баковић, одлучила је да на једну ноћ буде тужна млада. Сораја се провозала градом као вјештица, док је Станија хапсила људе по улици у костиму полицајке.

- Секси полиција жели да те приведе. На путу сам да вас ухапсим зато што сте ми украли срце, отели моја осећања и што сте ме излудели. Видимо се на суду. Срећна Ноћ вештица - огласила се Станија.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана