Станија доводи Хју Хефнера на Копаоник

Агенције
Станија доводи Хју Хефнера на Копаоник

Једна од најпопуларнијих домаћих старлета, Станија Добројевић узела је активно учешче у промоцији Србије, односно планине Копаоник као дестинације број један, када је српска туристичка понуда у питању, преносе агенције.

Добројевићева је на Међународном сајму туризма промовисала „МК Моунтаин Ресорт", а поред зимске сезоне која је у јеку, атрактивна Станија ставила је акценат на љетњу понуду планинске лепотице и овог ресорт-а.

Промоцију ће наставити и у Aмерици, а међу њеним гостима на Копаонику, већ је извјесно, наћи ће се и власник "Плејбоја" Хју Хефнер, који ће предстојеће љето провести у Европи.

-Мислим да треба још доста тога да урадимо на промоцији Копаоника, и Србије генерално. Од парагладинга, вожње чамцима планинским брзацима, до СПA одмора и свега осталог што задовољава и најзахтевније поборнике активног одмора, може да понуди управо Копаоник, и верујем да ћу својим контактима привући велики број светских джет сетера на нашу најлепшу планину. Хју Хефнер је само један у низу људи које сам позвала – каже Станија.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана