Шта се крије иза Ештонове опсједнутости властитим изгледом?

Aгенције
Шта се крије иза Ештонове опсједнутости властитим изгледом?

Познати холивудски глумац Ештон Кучер ових дана много више пажње посвећује томе како изгледа, а прича се и да жели да се поново врати у модну индустрију.

Према писању портала "RadarOnline" Ештон Кучер се нада да ће успети да оствари своју страст прем моди и постане заштитно лице познатог модног бренда "Поло".

Глумац је своју каријеру започео као модел, да би се онда упустио и у филмске воде, али изгледа да га прва љубав не пушта тако лако.

Наиме, извор близак глумцу каже да Ештон сваког мjесеца потроши велику суму новца на најскупљу и најновију дизајнерску одjећу не би ли склопио уговор са неком модном кућом.

"Ештон се редовно части најскупљом дизајнерском одjећом јер има жарку жељу да постане заштитно лице неког познатог модног бренда и склопи уговор који ће му загарантовати дугогодишњи ангажман и астрономску зараду" наводи извор.

Ештон сања да склопи уговор са модном кућом "Поло", а дотjеривањем и ношењем дизајниране одjеће жели да скрене пажњу на себе и покаже како зна доста о моди, као и да прати свjетске трендове.

Глумац који је у вези са колегиницом Милом Кунис важи за једну од најсујетнијих особа у Холивуду, а поред тога је и велики нарцис каже истоимени извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана