Шта се десило Џени Џејмсон?

Aгенције
Шта се десило Џени Џејмсон?

Бивша порноглумица, Џена Џејмсон гостовала је у једној емисији како би промовисала своју нову књигу. Ипак, умјесто тога Џена је запрепастила водитеље и гледаоце програма.

Тридесетдеветогодишња Џена, која се прије десетак година повукла из порно индустрије и посветила писању књиге, готовала је у јутарњем програму телевизије "Fox" гдjе је требало да говори о својој књизи "Шећер" базираној на сопственим искуствима.

Осим што је свој опис промjенила пластичним операцијама, чини се да је разуздан живот оставио траг и на њену психу. Наиме, током интервјуа Џена је јако тешко склапала реченице и трудила се да остане концентрисана на питања водитеља, правећи гримасе. Она је чак и успjела да збуни водитеље који су се повремено гледали, а како је емисија ишла уживо настојали су да интервју што прије доведу до краја.

Снимак интервјуа касније је освануо на Јутјубу уз коментаре гледалаца – "Ово је било болно за гледање", а многи од њих вјерују да је за овакво понашање крива велика количина дроге.

Иначе, Џена је у интервјуу открила колико заправо воли и цијени порно индустрију у коју је ушла још као тинејџерка.

"Била сам јако млада, имала сам 19 година и било је јако забавно", изјавила је Џена и додала да дјевојке које тврде да су биле присиљене да снимају порно филмове, причају глупости.

"Мислим да су то све глупости. Ја сам у овој индустрији зарадила јако пуно новца и осигурала своју будућност", закључује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана