Шта има ново код Скота Иствуда?

Aгенције
Шта има ново код Скота Иствуда?

Када је јавност открила Скота Иствуда, сина славног глумца Клинта Иствуда, сви су се прво питали гдје се тај младић крио све ове године. Међутим, млади глумац и предузетник не мари за женске уздахе, будући да је заузет и своје вријеме највише проводи са оцем и дјевојком.

Двадесетседмогодишњи Скот у интервјуу за магазин "Пипл" говорио је о свом односу са оцем, те открио како мора да се понаша када његов отац почне да говори.

"Само морате ућутати истог момента и слушати га. То је најбољи савјет који вам могу дати", каже млади глумац који води свој бар, а однедавно је у вези са Џејном Крамер.

Иствуд је такође напоменуо колико му значи вријеме које проводи са оцем због чега ће настојати на томе да и професионално сарађују.

"Увијек гледамо да радимо нешто заједно. Ја волим да проводим вријеме са њим, посебно зато што је у осамдесетим. Гледаћу да тако и буде докле год имамо прилику за то"

Иначе, Иствуд млађи је доспио у жижу јавности након сликања за септембарско издање магазина "Town & Country", када је својим изгледом евоцирао успомене на Клинта из старих дана. Ипак, чини се да Скот није свjестан тога.

"Много сам радио од тада, па нисам ни обраћао пажњу на коментаре и популарност коју сам стекао", закључује.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана