Шта би Севе радила да је анонимна?

tportal.hr
Шта би Севе радила да је анонимна?

Прочитајте шта би Северина радила када би била анонимна, у чему се осјећа најсексипилније и шта носи по кући...

- Да сам анонимна, истрчала бих из аута и трчала по киши Сарајевом... Наравно, то сам проживјела, није било никог на Ферхадији - милина. Сједела сам и у одјећи у плићаку на Бачвицама у Сплиту с пријатељима око пет ујутро, прије пар година и нико није ни помислио ко сједи у плићаку обучен, сасвим лежерно као у дневном боравку. Причали смо наравно о важним темама, потпуно смрзнути, али молићу лијепо, врло достојанствени. А била би то фотографија за 500 куна, "снимио читалац", да нас је неко пратио. То су ријетки тренуци ту код нас. У иностранству ме нико не зна па те дјетињарије могу изводити без проблема. Сада мало теже јер имам амајлију од 12 килограма коју носим у наручју, рекла је за Buro 24/7 Северина и додала ко се брине о њеном стајлингу и што највише воли да носи.

- Немам стилисте, имам само једног, али врхунског и вриједног, Петра Трбовића. С њим се договарам за стајлинге око спотова, едиторијала и концерата. Одговара ми сензибилитетом, знањем, понашањем и дискрецијом. За јавна појављивања се облачим сама из једног јединог разлога - кријем и од себе и од других шта сам купила. Онда се сви изненаде одакле ми, а ја се правим луда. Волим да носим све што ме чини срећном, задовољном и секси. Под тим секси не подразумевам садо-мазо одјећу или неку мини сукњу. За тај осјећај довољне су фармерке и његова поткошуља и остаци његових прстију у мојој коси... и без шминке, додала је Северина.

  Открила је у чему се најбоље осјећа код куће:

- Понекад у обичној мајици, понекад у некој свили или егзибиционистичкој спаваћици, понекад у старој омиљеној тренерци... Са сином се ваљам по поду, кревету и смијемо се... Разне варијанте на ту тему, спонтана је Севе.  

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана