Српске зечице се чупају за уши

Блиц
Српске зечице се чупају за уши

Плакат за „Плејбој плејмејт" избор на Филипинима појавио се јуче с фотографијом Анастасије Буђић под српском заставом, али Сораја Вучелић, домаћа „Плејбојева" зечица године, каже да је ријеч само о гала вечери, а да на избор прве зечице свијета ипак одлази она

- Званични „Плејбој плејмејт" избор на светском нивоу одржаће се у Калифорнији, а датум такмичења још није познат. Као победница српског издања, нашу земљу ћу представљати ја - каже за „Блиц" Сораја Вучелић.

Ипак, плакат који је „Плејбој" штампао дематује Сорају. На њему се налази Анастасијина слика и најава за велико свјетско такмичење на Филипинима.

Овакав расплет Анастасија Буђић је најавила одмах након нашег избора за „Плејбојеву" зечицу године. Међутим, Сораја је и тада оштро реаговала. Изјавила је да је она побједница и да има годишњи уговор с „Плејбојом", што јој омогућава и да борави у вили Хјуа Хефнера.

Међутим, она није ишла на Хефову журку почетком љета, а сада очигледно не иде ни на такмичење које се одржава на Филипинима.

- За неколико дана ја путујем на Филипине, где ће 14. новембра бити светско „Плејбој плејмејт" такмичење. Свесна сам да Сораја пласира гласине, али су из „Плејбоја" одабрали мене јер сам се сликала за америчко и за француско издање. Сораја је локална, а ја сам глобална зечица - истиче Анастасија Буђић за „Блиц".

Са друге стране Сораја објашњава да догађај на Филипинима уствари није никакво такмичење, већ само обична гала вечера:

- На таквим вечерама могу да се појаве све девојке које су учествовале на локалним изборима за зечице, док на правом такмичењу за "светску првакињу" у Лос Анђелесу учествује само победница, односно ја - каже Сораја.

Ову информацију су потврдили и челници српског издања „Плејбоја", међутим, чињеница је да су њихове колеге из централе ставиле Анастасијину слику на плакат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана