Српска естрада пуни тајландску касу

Агенције
Српска естрада пуни тајландску касу

Домаћи пјевачи који су скоро свакодневно посјећивали Пореску управу и инспекторима се правдали како су им зараде мале, ипак имају новца за луксузан одмор - и то у просјеку око 4.000 евра по аранжману. Како пишу српски медији, сви заједно у посљедњих тридесет дана у Тајланду су спискали око 100.000 евра!

Цеца, Неда Украден, Дара Бубамара, Брена, Аца Лукас и други троше по неколико хиљада евра на одмор на егзотичној дестинацији. Након новогодишњих празника ову луксузну дестинацију посјетиле су најпознатије српске звијезде, које су одушевљене тамошњим плажама, тропском климом и културом.

Међу првима су били Лепа Брена и Аца Лукас с породицама. Они су провели двије седмице у једној изнајмљеној вили, па су, препланули од сунца, изјављивали да им је то најбољи одмор до сада.

Чак је и Светлана Цеца Ражнатовић спојила лијепо и корисно, па је прије два дана без дјеце побјегла од градске гужве на тајландско острво Кох Самуи. Она ће тамо провести двије седмице - прво ће се одмарати, а онда ће јој се придружити сарадници јер ће снимити спот.

И Неда Украден је одабрала Тајланд за одмор, и сасвим случајно исти хотел као и Дара Бубамара. Поред њих, у Тајланду су били и Саша Ковачевић, Наташа Беквалац и Милош Биковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана