Срећа долази у величини 44?

Aгенције
Срећа долази у величини 44?

Недавно британско истраживање показало је да су пуније даме, посебно оне које носе одјећу број 44, више него задовољне својим изгледом.

Постоји погрешно мишљење да је витко тијело предуслов да жена буде срећна и задовољна собом.

Анкета коју је код 2.000 жена спровела агенција "So Babulous", како би установила везу између килаже и расположења, открила је да је 44 "магични број" јер су жене које носе ту конфекцијску величину најзадовољније собом.

Више од двије трећине тих испитаница (76 одсто) рекло је да је задовољно својим изгледом, а чак 52 одсто њих је изјавило да би вољеле да имају још више облина.

Према писању Дејли Мејла, "мршавице" које могу да се увуку у мале бројеве (36 и 38) су далеко критичније према свом тијелу. Тек 59 одсто њих навело је да је задовољно својим изгледом.

Анкета, такође, открива да 35 одсто испитаница завиди другим женама на облинама, 31 одсто сматра да би им одјећа боље стајала када би имале неколико килограма више, а 24 одсто мисли да би имале више самопоуздања када би биле мало заобљеније.

Из истраживања се може закључити и да звијезде које истичу своје облине, попут Бијонсе, Ким Кардашијан и Адел, наилазе на све веће дивљење Британки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана