Сораја Вучелић приведена у Црној Гори

vijesti.me
Сораја Вучелић приведена у Црној Гори

Бар - Старлета Сораја Вучелић (30) саслушана је у барској полицији у оквиру истраге убиства Армина Муше Османагића.

Она је, према незваничним информацијама, на разговор одведена чим је слетјела на тиватски аеродром, а по потјерници коју је за њом расписала барска полиција.

Њен исказ, који је дала након убиства у Београду, наводно не слаже са другим доказима, преносе подгоричке "Вијести".

Старлета је сједјела у Османагићевом ресторану, непосредно након што је он хицем из снајпера усмрћен испред баште тог објекта.

Сораја је, како вјерује полиција, за столом била у друштву двије пријатељице, али су отишле прије него је из даљине испаљен смртоносни метак у Османагића. Због тога је полиција тражила од колега у Београду да хитно саслушају Сорају, али се на то тада чекало, јер је старлета у то вријеме била на Малдивима.

Након повратка, тврдила је да нема много шта да каже о том случају, тврдећи да Османагића познаје из Бара и да је тог дана требало да од њега преузме скупоцјени масерати због снимања спота у Црној Гори.

Инспекторе из Бара интересују контакти Сораје са Османагићем, али и то шта је тих дана радила на мору, са ким се виђала, као и да ли је имала нека сазнања о планирању ликвидације.

Инспекторима ће бити важно да им Сораја појасни са ким је све блиска из клана Луке Бојовића и покојног Луке Ђуровића, јер се вјерује да је присна са једним од чланова те групе из Београда.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана