Сораја уцјењивала Михајловића?

Агенције
Сораја уцјењивала Михајловића?

Бивша учесница "Великог брата" не одустаје од свега онога што жели, а то су претежно скупе ствари. Не преза ни од чега, па се досјетила изнуде новца. Тачније, уцјењивања, и то ни мање ни више него Синише Михајловића, пишу српски медији.

Старлета бившем фудбалском селектору већ мјесецима покушава да изнуди велики новац да би и даље живјела на високој нози, путовала по монденским дестинацијама, возила скупе аутомобиле, носила фирмирану гардеробу...

Сораја је искористила то што се два пута видјела с Михом да се домогне његовог новца, претећи му да ће уништити и њега и његов дугогодишњи брак уколико јој не испуни хирове. Сораја на препреден начин покушава да извуче новац од Михајловића. Никад јој није доста гардеробе, путовања, џепарца, па користи познанство с њим да се домогне пара. Често одлази на скупа љетовања, на којима буде и по мјесец дана, а сад знамо како долази до новца за таква опуштања. Прије неколико мјесеци уцјењивала га је и за аутомобил с причом да јој је њен "мерцедес" досадио и да не може више да га вози, али она тај поклон није добила, причају Михини пријатељи и додају да Вучелићева не може да се помири са чињеницом да је Синиша још у браку са Аријаном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана