Сораја: Нивес ме копира, прва сам почела с фотографијама! ФОТО

Агенције
Сораја: Нивес ме копира, прва сам почела с фотографијама! ФОТО

Плејбојева зечица Нивес Целзијус (30) тврди да је пионирка на Балкану у показивању гузе и груди на Фејсбуку. Њена колегица Сораја Вучелић (26) међутим жели да докаже да је ипак она била прва.

- Снимала сам се мобилним четири године, а сад мање више сви то раде. На многим фоткама других девојака видим моје позе, мој фазон, али ми то не смета. Баш напротив, импонира ми да ме копирају – рекла је Сораја за портал 24sata.hr.

Обије старлете су се фотографисале у теретани, у заводљивим позама на кревету у доњем рубљу, у припијеним, прозирним мајицама дубоког деколтеа, с напућеним уснама.  

- Имам привилегију да у свом изгледу могу уживати сваки дан, а ово радим како моји обожаватељи не би остали ускраћени - каже Нивес. Иако јој мама често приговара због објављивања сексипилних фотографија, Целзијус не намјерава да одустане.  

- Она воли кад сам закопчана до грла, али зашто скривати своје главне адуте - сматра Нивес и додаје да ретко добија непристојне и неугодне поруке.  

- Углавном их шаљу с неких лажних профила и одмах их блокирам. Понекад добијам љубавне поруке, али чешће ми их шаљу дјевојке - каже супруга загребачког фудбалера Дино Дрпић .  

Сорајин дечко, син познатог загребачког бизнисмена, поглед на њене облине најрадије би задржао само за себе. - Он баш не воли то моје показивање, али кад се наљути, знам како да га брзо орасположим - рекла је Сораја.  

Ма зар је битно која је била прва?! Само нека не престају са фотографисањем и постављањем фотки на друштвене мреже!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана