Шокантно: Љубин дечко направио дијете њеној кћерки?

Курир
Шокантно: Љубин дечко направио дијете њеној кћерки?

Води „Прељубнике“, а прељуба јој се десила у кући. Љуба Пантовић (34) свом дечку Александру (32) шаље поздраве с „Фарме“, а нема појма да ће ускоро постати баба, јер је он направио дијете њеној кћерки, која има само 16 година, преноси Курир.

Како Курир сазнаје, старија кћерка боди-билдерке и водитељке остала је у другом стању с маминим момком, одмах након што су њих двоје испратили Љубу на имање у Лисовићу, прије скоро два мјесеца.

- Док јој је мајка у ријалитију, а отац у затвору, малолетну девојчицу је дупло старији Александар завео и направио јој бебу. Иако се званично забавља с Љубом, он већ има породицу. Његова супруга такође је трудна и она би у августу требало да му роди четврто дете - открива извор и додаје:

- Љубина мајка Душанка, код које је смештена њена млађа кћерка, тврди да је девојчицу, која је остала код своје куће, водила код гинеколога и да јој је лекар рекао да јој је унука невина. Малолетна девојка и Александар су чак написали њеном оцу Карађорђу Суботићу писмо у коме му поручују да ће да живе заједно јер планирају да задрже бебу. Једино Љуба ништа не зна!

Контактирали смо са Александриним стрицем Србом, на чијем Фејсбук профилу стоји објава, у име његовог брата Карађорђа, да проверимо наводе нашег извора. Он нам је све потврдио, али није желио да улази у детаље.
- Звао сам Пинк да обавесте Љубу, али то још нико није учинио. Не знам зашто. Пријавио сам и полицији, социјалној служби и нико не реагује. Не бих више да се упуштам у ту причу због претњи које су уследиле након што сам реаговао - каже уплашено Срба.

Александрин стриц Срба Суботић на Фејсбуку је објавио оно што је његов брат Карађорђе поручио из затвора:

- Моја деца су угрожена од педофила и манијака који ми је недавно запалио ауто... Сад уз помоћ моје жене Љубе Пантовић Суботић тај исти манијак хара мојом кућом! Где су сад закон и правда? Да ли ја имам право да заштитим своју децу и како, ако се социјална служба у Гроцкој прави луда и не реагује на мој допис, полиција из Калуђерице се прави мутава и штити манијака од 32 године док ми заводи ћерку од 16 година?!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана