Снима порнић о Марку Краљевићу

Агенције
Снима порнић о Марку Краљевићу

Српска порно индустрија постаће богатија за још један филм. Геј активиста Предраг Аздејковић најавио је снимање порнића у коме ће главни актери бити Марко Краљевић и Муса Кесеџија, јунаци чувене епске народне пјесме.

- Желим да снимим геј порнић Марко Караљајевић и Муса Кресаџија - написао је Аздејковић на свом профилу на "Фејсбуку", преносе српски медији. Уредник магазина "Оптимист" и борац за људска прва није желио да открива детаље о свом филму, гдје и када ће бити снимљен, као ни о глумцима које ће ангажовати за улогу Србина и Турчина.

- Повлачим се из медија - рекао је Пеђа одбијајући сваки разговор на тему филма. Предсједник "Образа" Младен Обрадовић једини је био расположен да коментарише вијест о томе да ће Србија ускоро добити геј порно филм инспирисан својом традицијом.

- Чега се паметан стиди, тиме се луд поноси. Залажемо се за доношење закона као у Русији о забрани ЛГБТ пропаганде - рекао је Обрадовић.

У народним причама Марко је заштитник и спасилац хришћанства за вријеме отоманске окупације Балкана. У стварности је био турски вазал, а погинуо је у бици на Ровинама.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана