Снежана одбила да плати карту за концерт

Агенције
Снежана одбила да плати карту за концерт

Позната водитељка Снежана Дакић, која се у Будви тренутно опоравља од развода, направила је мањи скандал на наступу Северине Вучковић. Тачније, водитељка је одбила да плати улазницу која је коштала 20 евра, уз образложење да су њени пријатељи у клубу и да има сепаре.

- Снежана је дошла са две другарице у "Топ хил" и расположена је позирала фоторепортерима, да би на самом улазу, када су јој саопштили да не може да уђе у клуб док не купи, као и сви, улазницу, почела да се свађа са обезбеђењем.

Обезбеђење у дискотеци рукама је гурало водитељку и њене пријатељице, док је она била изричита да неће да плати карту јер њени пријатељи унутра имају сепаре - прича извор који се затекао на лицу мјеста, а преносе српски медији.

Иако су јој објашњавали да су сви купили карте, Снежана је ипак покушавала да уђе унутра, због чега је дошло до гуркања са момцима из обезбјеђења. Послије пола часа гуркања водитељку су пустили у клуб за џабе јер је била спремна сатима да се убјеђује, само да не плати карту. Када се смјестила у сепаре, опуштено је ђускала и пила своје пиће као да се ништа није десило, завршава овај извор.+++

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана