Славицу Ћуктераш оставио вјереник

Blic.rs
Славицу Ћуктераш оставио вјереник

Иако се чинило да ће заједно пред олтар, пукла је тиква између фолк пјевачице Славице Ћуктераш и голмана италијанског Каљарија - Владе Аврамова.

"Влада и Славица су се растали дефинитивно. Он је тренутно у Србији и свакодневно обилази ноћне клубове са својим друговима. Недавно је виђен у новосадском клубу 'Студио', где је до раних јутарњих сати испијао коктеле и ђускао с девојкама, сликао се, делио аутограме... Чини се да је Славицу преболео", испричао је за "Блиц" извор близак бившем пару.

Њих двоје су накратко прекинули почетком маја. Аврамов је тада с Фејсбук профила избрисао све заједничке слике. Међутим, само неколико дана послије тога су се и помирили. То су заједно потврдили, опет преко друштвених мрежа.

Славица је тада, уз слику на којој њих двоје испијају кафу, написала да је код вјереника у Каљарију.

Пјевачица је само кратко рекла да су сада дефинитивно завршили причу.

"Истина је да смо се Влада и ја разишли као пријатељи, без тешких речи, и то је све што ћу тим поводом рећи. Ставила сам тачку на то. Сада сам се окренула послу", каже она.

Славица и Влада су везу започели у августу 2013. Занимљиво је да је она само мјесец дана прије тога раскинула петогодишњу везу са Стефаном Танасковићем.

Послије 15 дана страсне романсе, пјевачица и голман су се вјерили и заказали свадбу, након чега је пјевачица започела живот на релацији Италија - Србија. Да је све дјеловало озбиљно потврђује и то да се крстила због црквеног вјенчања, које је било планирано за ово љето.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана