Славица се помирила са Аврамовим

Агенције
Славица се помирила са Аврамовим

Славица Ћуктераш вратила се свом бившем вјеренику, голману Владимиру Аврамову, с којим тренутно ужива код њега у Италији, пишу медији у Србији. Иако су вјеридбу раскинули прије четири мјесеца, недавно су схватили да не могу једно без другог, па су почели све чешће да се чују телефоном, док нису одлучили да се помире

. Фолкерка се максимално посветила својој вези тако да ће у наредном периоду на наступе путовати из града Бергама, гдје њен дечко тренутно брани за фудбалски клуб Аталанта.

- Обоје су патили након раскида, иако су остали у добрим односима. У почетку су избегавали да комуницирају јер је све још било свеже, али касније нису могли да издрже. Славици је у том периоду каријера била главна преокупација и трудила се да пословним обавезама скрене мисли с прошлости, међутим, љубав према Владимиру је много јача. Није могла да одоли његовим позивима и порукама - открива наш извор и додаје да се пјевачица не раздваја од свог голмана.

- Она више не користи профиле на друштвеним мрежама, а на телефон се јавља само породици јер чак и од својих пријатеља крије да се помирила с Владом - рекао је добро обавијештени  извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана