Шкорићевој пробушене гуме на аутомобилу

Aгенције
Шкорићевој пробушене гуме на аутомобилу

Мира Шкорић љута је због вандалског чина, кад јој је нанесена већа материјална штета. На пјевачицином аутомобилу марке "ауди" неко је пробушио три гуме, док четврту није дирао.

Ко се занио у свом чину још увијек није познато, а ни Мира ни на ког не сумња јер је сигурна да вандали нису ни знали у чијем је власништву скупоцјени аутомобил, пишу српски медији. Све се догодило у ноћи између недјеље и понедјељка док је Шкорићева била на слављу своје пријатељице у једном ресторану у близини Панчевачког моста. И док је она играла и пјевала, неко се "забављао" с њеним четвороточкашем.

- Нису ми јасни људи који уништавају туђе само да би уништили. Прилично сам сигурна да нису ни знали чији је аутомобил јер га возим свега неколико дана, али ме интересује шта било ко може да добије тим идиотским чином - љутито каже пјевачица и додаје:

- Ништа више не може да ме изненади, па ни овакве појаве. Ипак, надам се да ће људи, односно нељуди, који праве овакве глупости наћи себи другу занимацију, нешто од чега ће им животи бити бољи и квалитетнији јер од овога дефинитивно неће - рекла је Мира. Полиција је извршила увиђај, па пјевачица очекује да ће кривац за ово разбојништво бити приведен и осуђен за уништавање туђе имовине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана