Синди се потукла у клубу

Агенције
Синди се потукла у клубу

Ивана Стаменковић Синди једва је извукла живу главу када је на њу, у уторак увече, у ноћном проводу насрнула анонимна дјевојка, да би затим наставиле да се туку. Како пишу српски медији, Синди је у клуб дошла са старлетом Сорајом Вучелић, још једном другарицом и другом, пиле су коктеле и супер се забављале, а онда се појавила дјевојка која је кренула да гура Синди, а већи инцидент спријечило је обезбеђење.

- Синди је са Сорајом пролазила кроз масу, када је прошла поред једне девојке која ју је гурнула, а затим је ухватила за косу и почупала. Сораја је била у шоку, али девојка је наставила да се расправља. Синди није ништа друго преостало осим да се брани, па је и она кренула да чупа непознату девојку - говори извор који се нашао на лицу мјеста.

- Видевши да се створила гужва и да је нека туча у току скочило је и обезбеђење које је раставило Синди и ту девојку. Она је одмах избачена из клуба, а ни Ивана се није дуго задржавала. Бивша моделсица се након инцидента другарицама правдала да не зна који је разлог што је девојка напала и да јој није јасна позадина целе приче - завршава причу наш извор. Ни Синди ни Сораја нису хтјеле да коментаришу ове наводе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана