Синди има попуст код Великог брата

Агенције
Синди има попуст код Великог брата

Невена Милићевић открила је у исповједаоници да је неким укућанима дозвољена употреба телефона, што је мимо свих правила. Након што је имала жучну расправу са Синди, а потом и напад хистерије, због чега нико од укућана није спавао сву ноћ, Велики брат је позвао манекенку у исповедаоницу да је пита шта се дешава и да разјасне њен сукоб с бившом "моделсицом", пишу српски медији.

- Желим само да кажем да се надам да ћу из ове куће изаћи нормална. Мене баш брига шта ови људи мисле о мени, знамо се десет дана. Није фер што је неким укућанима дозвољено да телефонирају и чују се са својима - говорила је Невена, али одједном се зачуо цвркут птица, којим је Велики брат поклопио њен глас. Она је и даље причала, али није се чуло шта каже... Када је завршила, поново се зачуо глас Великог брата:

- Невена, увек можеш да дођеш у исповедаоницу и затражиш нешто од Великог брата, а на њему је да одлучи хоће ли ти то испунити.

Позвали смо продукцијску кућу "Имоушн" и послали мејл да питамо како то да Синди има контакт са спољним светом и ко још од укућана има те привилегије, али до закључења броја нисмо добили никакав одговор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана