Син наљутио Гоцу Божиновску

Агенције
Син наљутио Гоцу Божиновску

У дому Гоце Божиновске ових дана влада хаос. Пјевачица се прије десетак дана жучно посвађала са сином Мирком, због чега се он спаковао и напустио породичну кућу. Свађа је настала када је Гоца видјела фотографије у новинама на којима се њен син весели, али и бије у дискотеци, и то на годишњицу смрти његовог оца Зорана Шијана.

- Гоца је полудела када је видела да се Мирко подигнутих руку у којима је држао виски весели, а да је на тај дан давао помен свом оцу. Тада је избила свађа и размена тешких речи, било је заиста страшно. Чак су и комшије могле да чују како се свађају и урлају. Убрзо након вербалног сукоба са мамом, Мирко се спаковао и напустио кућу - говори добро обавијештен извор, а преносе медији у Србији.

Мирка је непосредно прије свађе са мајком, оставила и вјереница Неда Грубић, која је била револтирана што се на сликама види како га грли извјесна црнка. Све ове свађе потресле су Шијановог насљедника, који је одлучио да се изолује и осами на неко вријеме тако што је изнајмио собу у једном хотелу. Иначе Гоцин мезимац је познат по контраверзном понашању а неријетко је имао и проблема са законом.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана