Силиконска краљица извадила силиконе

Telegraf.rs
Силиконска краљица извадила силиконе

Једна од краљица силикона, Тијана Ђуричић, у сриједу је отишла на још једну пластичну операцију, али овога пута се, на опште изненађење, одлучила да извади дио силикона из усана док је груди знатно смањила!

Тијана за Телеграф каже да има велике болове али да јој то не смета јер зна да ће сада бити још љепша!

Тијана је постала популарна баш по свом специфичном изгледу и гдје год да се појавила привлачила је пажњу. На разочарење својих фанова, који су је подржавали, она је драстично промијенила свој изглед.

Иначе, Тијану смо прво покушали да добијемо путем телефона али се комуникација наставила преко мејла јер, како је објаснила, не може пуно да прича како јој не би попуцали конци на уснама.

"Боли пуно. Урадила сам то јер ће ми бити много лепше. Није да се хвалим али природно сам лепа. За сада планирам да се зауставим јер сам задовољна; и под отоцима се види да ми је доктор перфектно урадио операције. Никада ми нису сметали негативни коментари јер свако има своје мишљење. Најважније ми је да сам ја у датом моменту срећна и задовољна", прича Ђуричићева и додаје да овим потезом није угрожена њена титула силиконске краљице.

"До сада су се истицали само силикони а сада ће бити истакнута моја лепота. Што се тиче моје титуле 'краљица силикона', не видим се угроженом јер је нисам ја себи доделила већ медији", закључила је Тијана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана