Северинин менаџер: Подићићемо кривичну пријаву против Тање Војтеховски!

24sata.hr
Северинин менаџер: Подићићемо кривичну пријаву против Тање Војтеховски!

Због информација с рочишта које је давала медијима о условима виђања дјетета, против ње ће се подићи кривична пријава - рекао је Томислав Петровић

Након што су се у српским медијима појавили наводи да је Северина бијесна јер је суд одредио да ће одсад добијати 1000 евра алиментације, умјесто 10.000, колико јој је досад Милан Поповић давао, реаговао је и менаџер пјевачице, Томислав Петровић. Његову изјаву преносимо у цијелости: 

- Није истина да је Северина незадовољна судским одлукама и својим адвокатима, како је то написала PR Милана Поповића, Татјана Војтеховски, а те је информације објавио један српски медиј. 

Исто тако, одређивање алиментације још уопште није дошло на ред, па би демантовао и те лажи.

Није истина ни да Северина жели постићи вансудску нагодбу. Северина је са свим одлукама које су донесене презадовољна, јер су све одлуке донешене у интересу дjетета. 

И даље стојим код навода да не постоји Северинин овjерени потпис и пристанак за издавање српског пасоша Александру, па је самим тим тај пасош израђен нелегално и у лошој намjери. 

Не знам чему медијски притисак од стране Милана Поповића и његове портпаролке Војтеховски, јер то развлачење по медијима свакако није у интересу дјетета. 

Овим путем апелујем на медије да у овом случају поштују приватност и одлуку суда о тајности поступка.

Због информација с рочишта које је Татјана Војтеховски давала медијима о условима виђања детета, против ње ће се подићи кривична пријава због кршења тајности поступка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана