Северина саливала страву у Травнику

Aгенције
Северина саливала страву у Травнику

Врло раширена пракса, посебно на Балкану, "лијечења" страха, урока и болести када закаже медицина, је саливање страве. И јавне личности често посјећују гатаре, биоенергетичаре, астрологе... само то крију као "змија ноге". Неважно је што иду тим људима, битно је да то сакрију од јавности.

Још једна у низу особа која се одлучила на тај корак је и хрватска пјевачица Северина Вучковић. Бар тако тврде очевици, који су је недавно видјели у Травнику и то на кућном прагу жене која салива страве. Кажу да ова жена има великог успјеха у том виду лијечења, али једина разлика је у томе што она салива страве преко воска, а не олова као што је случај код већине других који се баве том врстом посла.

Aко је вјеровати тим причама, очигледно је да је Северини много теже него што то изгледа на први поглед, пао раскид са Миланом те чињеница да је поново сама. Још са дјететом. Није познато да ли се Северина уплашила улоге самохране мајке па је зато одлучила да салије страву или ти страхови сежу још далеко у прошлост. С обзиром на то да је ова атрактивна пјевачица, која је "загазила" у пету деценију живота, имала бурну прошлост, многе и не чуди што је потражила такву врсту помоћи.

Прича се да није само Северина потражила такву врсту помоћи. Наводно је и Горан Бреговић недавно посјетио биоенергетичара из Кисељака званог Конзола.

 - Брега је редован пацијент. Позитивна енергија му је веома неопходна у послу којим се бави, а то у великој количини добије код овог човјека из Кисељака. Зато и не чуди што га често посјећује - тврди анонимни извор.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана