Северина потпуно гола на насловници магазина Elle

Aгенције
Северина потпуно гола на насловници магазина Elle

Хрватска пјевачица Северина позирала је гола за децембарски број насловне стране магазина "Ел".

Пјевачица се шепурила пред објективом фотографског двојца Декер/Кутић, а на себи је носила само златну круну модне куће "Долче и Габана". Иако су публика и њени обожаваоци много пута били у прилици да је виде у корзету или доњем вешу, ово је први пут (осим оног у "кућном видеу") да је гледају потпуно голу.

Магазин је објавио и интервју са Северином Вучковић, која је овогодишња добитница награде за стил "Elle Style Awards". Наравно, Севе је на насловници магазина окренула леђа, тако да се атрибути не виде, али радозналим очима и толико је довољно.

На провокативним фотографијама Северина је доказала да и послије порођаја има заносно тијело. Међутим, неки тврде да би овај корак у њеној каријери могао да утиче на предстојећу парницу коју Северина води са Миланом Поповићем око старатељства над њиховим сином Александром. Пажњу медија и јавности ових дана привукла је препиркама око алиментације од 10.000 евра, коју је до сада добијала од Поповића. Сада је суд одредио да се смањи на 1.000 евра. Хрватска пјевачица бијесна је на адвокате и суд и тражи ново суђење.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана