Северина пјевала Русу на српском двору

Агенције
Северина пјевала Русу на српском двору

Северина Вучковић запјевала је у Бијелом двору, и то руском нафташу, пишу српски медији. Хрватска пјевачица одржала је мини концерт на забави коју је, поводом свог 37. рођендана, организовао генерални директор НИС Кирил Кравченко. Он је изнајмио резиденцију Карађорђевића и тамо направио пријем, а потом свечану вечеру и журку на којој је главна звијезда била управо Севе.

- Кирил је одушевљен Северининим песмама. Она му је омиљена певачица са ових простора. Позвао је њеног вереника Милана Поповића, с којим је добар пријатељ, и изразио жељу да му Севе пева на рођендану. Северина је тог дана била слободна и прихватила је ангажман. Направила је одличну журку, која потрајала до раних јутарњих сати - каже добро обавијештени извор.

На забави фотографисање је било строго забрањено због великог броја званица који су угледни бизнисмени у цијелој Европи. Иначе, Кравченко је познат по гламурозним прославама. Прошле године рођендан је славио у клубу "С" у Јакову, кад му је дјечији хор "Чаролија" отпјевао двије пјесме на руском језику, а програм је водила Маја Јапунyа Николић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана