Северина: Није било лако отићи са бебом у наручју

Агенције
Северина: Није било лако отићи са бебом у наручју

Хрватска пјевачица Северина у марту идуће године креће на турнеју, а друштво ће јој правити син Александар. Како је открила у интервјуу за "Слободну Далмацију", звијезда се не одваја од дјетета, а једним од најтежих тренутака у животу сматра онај када је, са бебом у наручју, напустила Милана Поповића.

- Кад у марту слиједеће године кренем на турнеју, Александар ће са мном. Наравно, не на саме концерте, јер у то вријеме он већ спава - рекла је Северина за "Слободну Далмацију".  

Пјевачица је додала да је пресрећна што пословне обавезе успијева да усклади са временом које проводи са сином. Она се осврнула на сусрет Милана Поповића и малог Александра у Београду, који је услиједио након три мјесеца раздвојености.

- Александар је дјјете наше велике љубави која је поклекнула пред великим разликама у карактеру, васпитању и менталитету. Одлазак са малом бебом у наручју представљао је тешку одлуку с моје стране, али све сам то урадила да Александар не почне прве кораке у напетој породичној ситуацији - додала је Северина.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана