Северина: Милан ме је вријеђао и омаложавао

Агенције
Северина: Милан ме је вријеђао и омаложавао

Прошло је само неколико дана од како је “пукла” прича да је лијепа Севе оставила српског краља бакра Милана Поповића, али бура у медијима се и даље не стишава, јавиле су агенције.

Бајка најпознатије хрватске пјевачице се завршила само осам мјесеци од како је родила малог Aлександра.

Према писанју хрватских медија, Северина је до сада прошена пет пута, али ни овога пута није успјела да обуче вјенчаницу.

- Заиста смо се трудили да успије, али није ишло - рекла је Севе после многих изјава да је све у реду.

Лијепа пјевачица се трудила да појединости око њиховог раскида не изађу у јавност, али су неки детаљи ипак “испливали”.

- Северина је дошла Поповићевим приватним авионом у Црну Гору, гдје је требало да наступи. Тамо их је већ чекала Миланова екипа, а лијепа пјевачица се појавила сређена за наступ. Међутим, Милану се није допало како она изгледа, па је пред свима извријеђао како се лоше обукла, да јој је фризура лоша и да личи на Јованку Броз - пише Јутарњи лист.

Због свађе која је услиједила након његових уврједљивих ријечи, Поповић је наводно отишао из Црне Горе авионом за Београд, док је Севе остала сама и понижена пред њиховим пријатељима.

Севе је испричала како су њене пријатељице мислиле за Милана да је диван и брижан отац, али у стварности ситуација није била тако бајна.

- Он је од почетка везе желио дијете и ја сам се томе чудила, јер обично су жене те које дететом продубе однос са вољеним мушкарцем - причала је Северина.

Међутим, новопечени отац се није баш најбоље снашао у првим данима живота свога сина.

По Хрватској колају приче да је он стално негодовао због плача мале бебе и тјерао је да је изнесе из собе када се узнемири.
Северину је то баш погодило и кратко је прокоментарисала да се многи људи не снађу када добију дијете, јер је то потпуно ново искуство.

Много тога је сметало Милану, па чак и како Северина изгледа.

Он је желио да она буде што природнија, да се не шминка и не фарба косу и да почне да користи лијекове кинеске алтернативне медицине.

Тако је почела да пије чајеве за јачање косе, па је престала и да се фарба, а шминку је користила само за наступе.

Пошто су свађе постајале све учесталије, Севе је често ишла код мајке у Хрватску, јер јој је она највећа подршка.

Једном приликом јој се пожалила да послије порођаја она и Милан уопште нису имали интимне односе, пишу хрватски медији.

Било како било, Милан Поповић је сада дио Северинине прошлости, а она крај везе не доживљава као неуспијех, јер је како каже добила најљепши поклон који је могла, сина Aлександра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана