Северина изгубила три и по милиона евра

Курир
Северина изгубила три и по милиона евра

Поповић и Вучковићева потписали уговор кад је пјевачица затруднила и по њему она, уколико дође до раскида, има право само на алиментацију, пише Курир.

Милан Поповић на вријеме је заштитио своју имовину за случај да се растури са Северином Вучковић.

Хрватска звијезда вероватно неће добити ништа, осим алиментације за сина Aлександра!

- Кад је Милан одлучио да има дете са Севе, његови адвокати су направили уговор како би заштитио своју имовину, која се процењује на више десетина милиона евра. Северина је потписала тај документ. Она није могла ни да замисли да ће уговор ступити на снагу, јер је веровала да ће остати заједно, поготово кад је затруднела - каже наш извор, близак српском краљу бакра.

Да Поповић није инсистирао на томе, пјевачица би сада могла судски да затражи проценат свега што је Поповић стекао у претходне двије године.

Према појединим наводима, он је инкасирао чак седам милиона евра у некретнинама.

Уколико су шест мјесеци живјели под истим кровом, жена има право на чак половину имовине, што му, у овом случају, дође три и по милиона евра.

Колико би добила, могли би да се договоре сами или уз помоћ правног заступника.

Aдвокат Недељко Марковић за Курир каже да је могуће сачинити такав уговор, без обзира на то да ли су двије особе склопиле брак или живе у ванбрачној заједници.

- Код нас приликом закљученја таквог уговора влада атмосфера воље, што значи да странке саме утврђују како ће закључити неки уговор, од када ће он производити правно дејство, које је право меродавно да одлучује о њему. С обзиром на то да нису познате чињенице самог уговора, не могу се детаљно изјаснити о њему, али уколико су заиста закључили уговор и уколико исти производи правно дејство од тренутка закључења, односно од трајања заједничког живота уговарача, онда се може расправљати о конкретном случају - наглашава Марковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана