Северина изгубила глас од туге

Курир
Северина изгубила глас од туге

Упркос томе што се труди да одаје утисак растерећене и сталожене жене, Северина Вучковић запала је у озбиљну психичку кризу након краха љубави са Миланом Поповићем, пише Курир.

Aлбум „Добро дошли у клуб”, који је требало да буде објављен крајем септембра, још није угледао свјетлост дана.

Остале су двије нумере, које она никако не може да отпјева.

Пјевачициним сарадницима велике проблеме ствара то што је Севе тренутно у депресији и, чак и кад дође у студио, никако да пусти глас, јер јој се, каже, стегло грло од туге.

- Она је бескрајно поносна и пркосна и ни за шта на свету неће дозволити да се види да је рањена и колико јој је тешко - каже извор близак пјевачици и додаје:

- Ма колико се фолирала да јој је свеједно, истина је да је ово велики ударац и животни пораз за њу, јер је, сећате се, у стотину интервјуа изјављивала да је рођена да буде супруга и мајка. Подразумева се да на овако изузетно брз крај везе са Миланом није помишљала ни у најлуђим сновима. Aко се узме у обзир све што је преживела, њено депресивно стање сасвим је разумљиво.

Такође, посљедњих неколико пута када је долазила у Београд, Северина је спавала код своје сестре, а Његошеву улицу, у којој Милан има кафић и пентхаус, избјегавала је у широком луку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана