Северина испалила Милана за Божић

Anadolija
Северина испалила Милана за Божић

Иако је Милан Поповић за католички Божић посјетио Северину и сина Александра у Сплиту, хрватска пјевачица то није учинила 7. јануара, па је отац њеног сина Александра славио без најуже породице!

Како пишу српски таблоиди, Северина због лошег времена и пословних обавеза није могла да дође у српску престоницу.

- Сви који познају Милана тврде да се промијенио од када га је Северина напустила са сином, јер је тек тада схватио колико је живот поред њих бајка. Управо због тога је католички Божић искористио како би их посјетио и изгладио односе са Северином - рекао је добро обавијештени анонимни извор.

Исти извор каже да су њихови заједнички пријатељи и родбина били убијеђени да ће Севе са сином доћи за православни Божић у Београд и тако испунити оно што је у више наврата истицала, а то је да ће њихов син Александар славити два празника.

- Међутим, то се није догодило 2013. године у татином стану у центру града. Она је Милану честитала Христово рођење, али свој недолазак у Београд оправдала је бројним обавезама и минусом који је ових дана био у нашој земљи - додао је анонимни познавалац славног пара.

Опште је позната ствар да је Северина послије разлаза и лоших односа са Миланом напустила Србију са сином, а затим је окренула нови лист јер се потпуно посветила послу, у којем је нашла уточиште.

Убрзо је повратила самопоуздање и мир, емоције је довела у ред, а по свему судећи сада и не размишља много о љубави и помирењу, већ само о новим пјесмама и албуму који је за кратко вријеме достигао изузетну слушаност.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана