Северина има новог дечка?

Kurir
Северина има новог дечка?

Северина Вучковић добила је 1.001 ружу од естрадног менаџера Александра Глишића на концерту у Франкфурту. Његов гест измамио јој је осмијех, али је неколико дана тајила ко је успио да је обрадује

Иначе, Глишић је организовао њен наступ и наступ Драгане Мирковић у хали Унион прошле недјеље.

- Александар се потрудио да Северини током њеног боравка у Франкфурту ништа не недостаје. Обасипао ју је пажњом и поклонима. Из њиховог односа било је јасно да их веже нешто више од сарадње и пријатељства. Он јој је послије концерта поклонио 1.001 ружу.

Кад је Северина прочитала поруку, Аци је упутила осмијех - каже наш извор.

Хрватска звијезда уживала је у пажњи којом ју је менаџер обасипао. Послије два мјесеца поново је била центар свијета једном мушкарцу. Његово друштво јој је и те како пријало и чинило се да је заборавила Милана.

Александар Глишић потврђује наша сазнања

- Северину познајем годинама. Ја сам јој купио руже! Ето толико! - кратко је рекао менаџер и спустио слушалицу.

Глишић важи за једног од успјешнијих менаџера и већ годинама сарађује с највећим естрадним звијездама. Управо је он организовао Цецин концерт у Франкфурту, први њен наступ послије одслужења казне кућног затвора.

Наслутила крај љубави с Миланом

Севе је, изгледа, наслутила крај везе с Миланом Поповићем још прије годину дана, или су можда већ тад почеле „невоље у рају". Поп звијезда је у том периоду, кад су јој у животу цвјетале руже, написала нумеру „Остављена", која ће се наћи на њеном новом CD. Тада је отпјевала и „Град без људи", једну од својих најтужнијих пјесама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана