Шерифовићева води љубав са женама?

Глас Српске
Шерифовићева води љубав са женама?

Марија Шерифовић у свом шокантном документарцу "Исповест" најзад признаје да је бисексуалка, пишу српски медији. Иако се о сексуалном опредјељењу пјевачице полемише од почетка њене каријере, дакле протеклих десет година, у овом филму она први пут јавно разоткрива своју интиму.

Марија је у филму открила да је бисексуалка и признала да воли старије жене. Чак је чешће била у сексуалним односима с њима него са мушкарцима - тврди особа која је учествовала у реализацији  пројекта "Исповест".

Шта се подразумијева под тим "старије жене", остаје отворена тема за размишљање. У Маријином случају то су могле да буду све женске особе од 30 година па навише, пошто је она недавно напунила 29. Оно што се из кулоарских прича раније могло чути јесте то да су с њом увијек у везу довођене изузетно атрактивне дјевојке које су јој генерацијски блиске. Трагом ове информације новинари су позвали Шерифовићеву, која их је упутила на свог портпарола. Међутим, ни на тој адреси нису успјели да добију одговор, пошто ништа неће износити у јавност до 25. новембра, када ће бити одржана конференција за новинаре поводом премијере овог интригантног документарног филма, заказане за 27. новембар у Центру "Сава".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана