Шерифовићева пјева о Натиним гријеховима

Aгенције
Шерифовићева пјева о Натиним гријеховима

Марија Шерифовић снимила је пјесму "Горка храброст", коју је још прије двије године као своју најавила Наташа Беквалац, пишу српски медији. Наиме, Ната је у то вријеме причала да је опчињена нумером у којој се говори о гријеховима једне жене. Али још једном се показала као тачна изрека "Није коме је намијењено, већ коме је суђено".

- У продукцији атељеа Траг, под надлежности провјерене хит-мејкерке Марине Туцаковић, Наташа је снимила аутобиографску баладу "Горка храброст", која ће свјетло дана угледати за неколико недјеља - писало се прије двије године по новинама.

До дана данашњег та нумера се није појавила у Наташиној изведби, те ју је Шерифовићева купила за себе.

- И док је Наташа тражила прави тренутак да објави пјесму, њу је, без много размишљања снимила њена колегиница Марија Шерифовић. Пјесму је платила и сад је у њеном власништву - каже извор  близак Марији и додаје:

- Прошло је много времена, а песма је непотребно "скупљала прашину". Наташа је била загријана за њу, али је с временом престала да се интересује, а аутори нумере нису били плаћени, па је било и логично да ће је неко прије или касније купити.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана