Сергеј Трифуновић лагао суд и избјегао казну

Агенције
Сергеј Трифуновић лагао суд и избјегао казну

Глумац Сергеј Трифуновић избјегао је плаћање казни за вожњу у пијаном стању и пролазак кроз црвено свјетло јер полиција није могла да открије адресу на којој живи, па је поступак против њега застарио.

 Против познатог глумца поднијета је прекршајна пријава јер је почетком јануара 2011. возио аутомобил под дејством алкохола. Такође је терећен да је у децембру 2010. аутомобилом прошао кроз црвено свјетло, због чега је од полиције "попио" још једну прекршајну пријаву. Пошто се Трифуновић више од двије године није одазивао на суђења, поступци против њега су застарјели. Он није пронађен на београдској адреси коју је послије почињеног прекршаја оставио саобраћајној полицији. Тада је поступак против њега привремено прекинут, а полицији је наређено да га приведе. Пошто им то није пошло за руком, поступак је обустављен - објашњава саговорник близак истрази а преносе медији у Србији.

- Јесте, јесте, јури ме полиција због диловања дроге и због продавања оружја на Косову, а оружје узимам из војних резерви Војске Србије у сарадњи с Министарством унутрашњих послова - саркастично је изјавио Сергеј, на питање да потврди наводе овог извора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана