Селена и Орландо у вези

Aгенције
Селена и Орландо у вези

Млада холивудска звијезда Селена Гомез ријешила је да стави тачку на деструктивну везу са Џастином Бибером, а сада се забавља са свјеже разведеним глумцем Орландом Блумом.

Како страни медији пишу, пар се спријатељио током једног концерта. Глумица и пјевачица има 22 године, а њен нови момак, најпознатији по улози у филму "Пирати са Кариба", 37 година.

- Селена је изгледала веома срећно, а обоје су били расположени - наводи блиски извор, који је открио да су Гомезова и Блум заједно напустили концерт.

Иначе, Селена је раскинула везу са проблематичним пјевачем Џастином Бибером јер јој је било доста његове незрелости.

- Раније је говорила да јој треба старији мушкарац. Она је ипак зрела дјевојка и спремна за озбиљну везу - закључује извор.

Орландо Блум се развео од манекенке Миранде Кер послије шест година заједничког живота, а млада Селена у јавности је добрим дијелом позната због бурне везе са Џастином.

Они су раскидали и мирили се "безброј" пута. Иако су једно вријеме били омиљен млади пар, убрзо су почели да стижу и не баш лијепи коментари. Своју љубав много су изложили јавности, а веза им није била испуњена баш лијепим догађајима.

Било је чак и прича да ово двоје младих и познатих холивудских представника активно планирају вјенчање и дјецу, али су и послије тога раскинули. Селена је Бибера остављала због различитих разлога, али највише због лошег друштва и ружног понашања.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана