Секу Алексић уцјењују рођаци

Агенције
Секу Алексић уцјењују рођаци

Сека Алексић ових дана се суочава са великим породичним проблемом јер она и њена мајка Ибрима добијају пријетеће поруке од родбине из Босне, која покушава већ неко вријеме да им изнуди новац због чега је Сека била принуђена да случај пријави полицији. Како пишу медији у Србији ријеч је о пјевачициним најближим рођацима који захтијевају да им она шаље извјесна материјална средства да би лагодно живјели.

Према ријечима саговорника који је инсистирао на анонимности, они су протекле седмице упутили низ пријетећих порука Секиној мајци.

- Они већ месецима узнемиравају њену мајку и шаљу непријатне поруке у којима пишу да ако не дају новац, певачица и њен брат Неџад неће смети да кроче у Сарајево. Поред претњи, поруке су пуне увреде, као и бројних псовки на верској основи - каже извор.

Овај извор је додао да је Сека родбини више пута слала новац, али пошто су они видјели да пјевачица доста зарађује, њихови прохтјеви су били све већи. Пјевачица је одлучила да цијели случај пријави полицији када су прије неколико дана запријетили да ће звати телевизију да се жале како Сека не брине о њима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана